Lue

Her i vår butikk kan du kjøpe luer, votter, skjerf og pannebånd. Saueskinnsluer har vi en egen side for. Vi vil løpende legge til nye produkter og merker som vi synes er fine og av høy kvalitet. Ellers vil vi også blogge på www.blogg.no om luemote og tips.

Vi starter nå med salg av bøker om strikking fra Cappelen Damm sammen med garn og strikkeoppskrifter fra vår sammarbeidspartner Varm design. Dett håper vi blir en spennende tilvekst til vårt sortiment av luer, skjerf og vanter.

Nå er det slik at en lue skal sitte godt og varme. Noen luer er kun brukt som "moteplagg" men i all hovedsak skal en lue varme. Vi har en mengde luer som varierer fra det varmeste ( sueskinn ) til det mer moteriktige, kanskje en beanie. Du burde finne mye å velge i på våre nettsider. Varer fra Dale of Norway, Joahug, Vossatassar og Barts. Vi fører også skjerf fra den norske designeren i Noma design!

Vi får nå også inn skjerf og luer fra den norske produsenten Morild. Dette er smarte plagg med reflex og flott design. Vi gledere oss spesielt til deres nye satsing rettet mot sport og aktiv fritid. 

Mvh

Lue.no

Se også denne nettsiden