Barts

Barts produserer blant annet strikkede luer, skjerf og vanter i tillegg til varme og komfortable pilotluer, innvendig foret i myk og varm fuskepels, som tåler tøft norsk vintervær. Mange av luene og vantene er håndstrikket og produsert i mykt og behagelige ull varianter.

 

Historien om Barts-luer begynte noe uventet med håndsydde shorts i St. Tropez på begynnelsen av 90-tallet. Ideen om å lage luer begynte også på solfylte breddegrader da skaperen Bart Koene fortsatte å skape og begynte å produsere luer på Bali. Varmen har han nå tatt med seg, fra solen til den kalde vinteren og sin flotte kolleksjon av varme luer.

Populære luer for voksne og barn

Barts lager håndlagde, varme og flotte luer som holder hodet varmt når vinterkulden biter i for både barn og voksne. I utvalget hos Outnorth finner du blant annet fine beanies og den populære Kamikaze Kids-luen som holder de yngre barna varme gjennom alle tenkbare vinterleker ute i snøen.

Vellagde luer som holder håndstrikkingen i live

Til tross for at produktene har forandret seg betraktelig siden starten, står Barts fortsatt trygt igjen med filosofien som en gang la grunnlaget for varemerket – å lage vellagde produkter og la produksjonsprosessen være like viktig som det ferdige produktet. For å produsere sine luer tar Barts utgangspunkt i klassisk håndstrikking som ifølge dem selv skaper luer som både oppleves og føles bedre. Skaperen bak varemerket tror på like deler hardt arbeid, frihet og personlig utvikling. Gjennom dette skaper Barts luer for både sitt eget og brukerens velbefinnende og lykke i livet.